Verwijzers en andere professionals

Onze zorg driehoek: Samen naar beter

Naast onze fysiotherapie specialisaties kijken wij naar de toekomst zodat mensen beter worden en blijven, ook op de langere termijn. Samen naar beter noemen we dat. Daarom werken wij binnen onze praktijk samen met Fysio Fitness Beilen en het Expertise Centrum Beilen. Alles onder één dak en één partner waar u met een gerust hart nar kunt doorverwijzen.

Bij Fysio Fitness Beilen kunnen mensen op een verantwoorde manier en met goede begeleiding (blijven) bewegen, ook na hun fysiotherapie traject. Onze fysiotherapeuten maken samen met onze fitnesscoaches een plan om herstel te bevorderen en aan een actieve leefstijl te werken. De doelen en wensen van de client zijn hierbij leidend.


Bij het Expertise centrum ondersteunen wij het natuurlijke genezingsproces van het lichaam met moderne bewezen technieken. Deze trajecten lopen vaak tegelijk met een "gewoon" fysiotherapie traject. Ons doel is om de klacht zo compleet mogelijk aan te pakken. een voorbeeld hiervan is dat de patiënt met nek-en schouderklachten naast shockwave therapie voor de schouder ook oefentherapie krijgt.

Samen naar beter
Samen naar beter
Verwijzers en andere professionals

Welke

SPECIALISATIES EN BEHANDELINGEN BIEDEN WIJ?

Wij vinden het belangrijk dat je op een verantwoorde manier beweegt. Zo kun je klachten voorkomen maar ook bij klachten weer verantwoord een goede conditie opbouwen De diversiteit aan sport mogelijkheden zorgt ervoor dat het ook echt leuk blijft!

Of zoek je klacht op via de klachtenwijzer.

Onze therapeuten & specialisten

Evert Hoffmann

Anke Feddes-Braam

John Derks

Ans Eding

Karin Nijland

Marieke van der Wiel - Fels

Aron Speckmann

Marjanne Hepping

Leon Timmerman

Sander Koops

Maarten Buter

Janny Roeles

Sylvia de Kock

Pauline van Os

José de Vries

Inge Derks

Betty Koeling-Boelen

Gea Heidema