Over ons

KWALITATIEF GOEDE ZORG

Over ons

We bewegen eigenlijk zonder erbij na te denken. Hiermee bouw je lichamelijke fitheid op. Het is door wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat lichamelijke fitheid de gezondheid bevordert. Toch kan er bij het bewegen wat mis gaan. Wanneer je bijvoorbeeld door je rug gaat, je knie verdraait of een stijve nek hebt, merk je dat je lichaam elke dag veel te verduren heeft. Ook kan een chronische aandoening je belemmeren bij het bewegen. Een fysiotherapeut kan je van je klachten afhelpen of begeleiden in het werken aan een betere lichamelijke conditie.

Kwaliteit

Ons team van fysiotherapeuten zal er samen met jou alles aan doen om je zo optimaal mogelijk te behandelen. Daarom besteden we ook veel aandacht aan bijscholing, nieuwe inzichten en samenwerking met collega's, artsen en specialisten. Er werken bij ons manueel, bekken-, geriatrisch-, oedeem-, hand en polsfysiotherapeuten. Daarnaast zijn er nog collega's met het aandachtsgebied sport of psychosomatisch binnen onze praktijk werkzaam Tenslotte zijn er ook master echoscopisten. Al onze fysiotherapeuten zijn BIG geregistreerd en staan in het kwaliteitsregister van het SKF (Stichting Keurmerk Fysiotherapie). Je kunt hier meer over lezen op de website van het kwaliteitsregister: www.kwaliteitsregisterparamedici.nl

Kwalitatief goede zorg

Voor onze praktijk is persoonlijke aandacht en kwalitatief goede zorg erg belangrijk. Daarom toetsen we dit ook op verschillende wijzen.

 • Je ervaring als patiënt bij ons is van essentieel belang. Daarom vragen we je na afloop van een behandeltraject mee te werken aan de verbetering van onze kwaliteit door het (anoniem) invullen van een vragenlijst. Deze vragenlijst krijg je via de mail van een onafhankelijk en geaccrediteerd meetbureau (Qualizorg BV) waar wij bij aangesloten zijn. Invullen is vrijwillig en de gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het toetsen van de kwaliteit van de verleende zorg.
 • Elke twee jaar worden wij door een extern bureau beoordeeld op kwaliteit. Deze toetsing toont aan dat het Fysio Centrum Beilen/ Klijndijk voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen als het gaat om het behandelingsniveau, praktijkinrichting, toegankelijkheid en hygiëne.

Gratis inloopspreekuur

Gratis inloopspreekuur

Elke dinsdag van 16.45-17.15 kun je langskomen voor het gratis spreekuur. Maak hiervoor wel even een telefonische afspraak vooraf.

Contact pagina
Over ons

Breed aanbod specialisaties

Het Fysio Centrum kenmerkt zich door een breed aanbod van specialisaties en behandelingen.

Algemene behandelingen zoals, actieve revalidatie of klachten van het bewegingsapparaat zoals rug, schouder kunnen door alle fysiotherapeuten worden behandeld. Daarnaast hebben we onder andere experts in huis op het gebied van geriatrie fysiotherapie, hand en pols-,manuele-, bekken-, oedeem- en lymfetherapie.

Verder zijn er collega's met ervaring op het gebied van sport en psychosomatiek. Daarnaast is met de masters echoscopie veel expertise opgebouwd in het maken van echo’s om problemen aan het bewegingsapparaat goed te kunnen diagnosticeren en deze vervolgens efficiënter te kunnen behandelen met fysiotherapie of shockwave therapie in het Expertise Centrum.

Al onze fysiotherapeuten zijn BIG geregistreerd en staan in het kwaliteitsregister van het Keurmerk.

Lees verder
Over ons

Oefenzalen in Beilen en Klijndijk

Inrichting oefenzaal

In de oefenzaal hebben we apparatuur en oefenmateriaal geplaatst zodat we alle patiënten kunnen behandelen, ook zij die ruimere oefenfaciliteiten nodig hebben. Zoals bijv. revalidatie totale heup of knie.

De apparatuur, waaronder de loopbanden zijn geschikt voor laag belastbare patiënten. Verder hebben we de beschikking over saturatiemeters en bloeddrukmeters. Daardoor kunnen ook oncologie , COPD en COVID patiënten binnen deze setting gerevalideerd worden.

Onze locaties

Fysio Centrum Beilen

Beilen

 • Schoolstraat 6
  9411 PB Beilen
 • Telefoonnummer: 0593 - 524 059
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Parkeren bij de praktijk
Fysio Centrum Klijndijk

Klijndijk

 • Hoofdweg 43
  7871 TC Klijndijk
 • Telefoonnummer: 0593 - 524 059
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Parkeren bij de praktijk

Locatie in Beilen

Locatie in Klijndijk