Over ons

Het Fysio Centrum is een dynamische praktijk met een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen. We voldoen aan de hoogste kwaliteits- en doelmatigheidseisen, die onder andere door de zorgverzekeraars aan ons gesteld worden. Sinds 1 oktober 2010 mag het Fysio Centrum zich Pluspraktijk noemen van Zilveren Kruis. Dit houdt in dat we kwaliteitsgericht, innovatief en maximaal transparant zijn. 

Kwaliteit

KngfHet Fysio Centrum heeft het handhaven van de kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij staan dan ook geregistreerd in het Centraal Kwaliteits Register van het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (K.N.G.F.). Door voortdurende bijscholing, het toepassen van nieuwe inzichten en innoverende technieken en het samenwerken met collega’s, artsen en specialisten, houden wij onze vakkennis up-to-date. Er werken bij ons sport-, kinder-, psychosomatisch en manuele fysiotherapeuten, daarnaast zijn er master echoscopisten in huis aanwezig. 

Breed aanbod specialisaties

Het Fysio Centrum kenmerkt zich door een breed aanbod van specialisaties. Wij hebben onder andere experts in huis op het gebied van geriatire fysiotherapie, manuele-, bekken-, oedeem- en lymfetherapie. Daarnaast is met de masters echoscopie veel expertise opgebouwd in het maken van echo’s om problemen aan het bewegingsapparaat goed te kunnen diagnosticeren en deze vervolgens efficiënter te kunnen behandelen met fysiotherapie of shockwave therapie in het Shockwave Centrum.
 

Multidisciplinair    

De fysiotherapeuten werken multidisciplinair en hebben een breed netwerk. Als pluspraktijk van Zilveren Kruis werken we samen aan een verdere verbetering van doelmatigheid en kwaliteit van zorg. Deze geboden kwaliteit van werken geldt natuurlijk niet alleen voor verzekerden van Achmea maar voor al onze patiënten. Hierbij maakt het niet uit bij welke verzekeraar een patiënt verzekerd is. Bovendien kennen wij géén wachtlijst, meestal kunt u binnen één of twee dagen terecht.

Plus Fysio Groep Drenthe

Plus Fysio Groep Drenthe is een netwerk van gekwalificeerde fysiotherapeuten met gedegen deskundigeheid op het gebied van bewegen met een chronische aandoening. Innovatieve werkwijzen, aangevuld met de meest recente wetenschappelijke inzichten, bieden u voor nu en in de toekomst de best mogelijke zorg op maat. Wij zijn een netwerk van gekwalificeerde fysiotherapeuten met gedegen deskundigheid op het gebied van bewegen met chronische aandoening. Innovatieve werkwijzen, aangevuld met de meest recente wetenschappelijke inzichten, bieden patiënten voor nu en in de toekomst de best mogelijke zorg op maat. De fysiotherapeuten van Plus Fysiogroep Drenthe leveren goede en passende beweegzorg aan mensen met een chronische aandoening.
Artrose is de meest voorkomende reumatische aandoening. Plus Fysiogroep Drenthe heeft hiervoor een passend bewegingsprogramma. Meer informatie vind u op: https://www.plusfysiogroepdrenthe.nl/