Pols- en handfysiotherapie nu ook bij Fysio Centrum in Klijndijk

Vliegwiel training Fysio Centrum  Beilen
100%
min
102%

Pols-en handfysiotherapeut vanaf januari ook aanwezig bij Fysio centrum Klijndijk

Heeft u klachten aan hand of pols? Dan kan wellicht een behandeling door een gespecialiseerde hand en polsfysiotherapeut uw klachten verminderen of verhelpen. Met ingang van januari zal er één dag in de week een gespecialiseerde pols- en handtherapeut op de vestiging in Klijndijk aanwezig zijn.

Therapie bij hand- en polsklachten is gericht op de revalidatie van klachten, letsels of aandoeningen van de hand door middel van oefentherapie. Ook de revalidatie na een operatie aan de hand en/of pols hoort hierbij. Het doel van de therapie is het verbeteren van de handfunctie en het beter kunnen gebruiken van de hand tijdens dagelijkse activiteiten.

Een behandeling wordt bijvoorbeeld toegepast bij het breken van een bot in de hand, het scheuren van een pees of een gewricht dat uit de kom is geweest. Deze therapie geeft ook goede resultaten bij overbelasting klachten, peesontstekingen en peesschedeontstekingen (bijvoorbeeld een tenniselleboog) en zenuwbeklemmingen (bijvoorbeeld carpaal tunnel syndroom). Daarnaast hebben we goede ervaringen bij het behandelen van gewrichtsslijtage en gewrichtsontsteking (artrose, reuma).

Meer informatie