Oefenzaal bij Fysio Centrum Klijndijk

Oefenzaal Klijndijk Fysiotherapie
100%
min
76%

Nu ook een oefenzaal in Klijndijk

Sinds een aantal maanden heeft Fysio Centrum Klijndijk, gelegen aan de Hoofdweg 43, een grote oefenzaal tot haar beschikking.

Inrichting oefenzaal

In deze oefenzaal hebben we apparatuur en oefenmateriaal geplaatst zodat we vanaf nu ook alle patiënten kunnen behandelen die ruimere oefenfaciliteiten nodig hebben. Zoals bijvoorbeeld revalidatie totale heup of knie.

De apparatuur, waaronder loopbanden, zijn geschikt voor laag belastbare patiënten. Verder hebben we hier de beschikking over saturatiemeters en bloeddrukmeters. Daardoor kunnen ook oncologie-, COPD- en Covidpatiënten binnen deze setting gerevalideerd worden. Overigens starten we ook met oefengroepjes voor patiënten die voor langere tijd willen blijven oefenen.

Breed aanbod van specialisaties

In Klijndijk hebben we inmiddels een breed aanbod aan specialisaties. Naast algemene fysiotherapeuten zijn er collega’s aanwezig op het gebied van manuele therapie, bekkentherapie, oedeemtherapie, sportfysio, claudicatio en dry needling. De praktijk voldoet aan de vereisten van alle verzekeraars op het hoogste niveau en deze worden tweejaarlijks gecontroleerd middels een audit.

Naast de genoemde behandelingen kun je in Klijndijk ook terecht voor het maken van echo’s en behandelingen met radiale en gefocusseerde shockwave. De fysiotherapeuten werken multidisciplinair en kunnen ook gebruik maken van de expertise in Beilen.

Kortom, een breed aanbod aan mogelijkheden.

Interesse?

Mocht je bewegingsklachten hebben, dan helpen wij je graag. Je kunt ons centrale nummer in Beilen bellen voor meer informatie of een afspraak.

Hoofdweg 43, 7871 TC Klijndijk
Centraal nummer: 0593-524059

www.fysiocentrumbeilen.nl

Contact opnemen