Evert Hoffmann

BIG-nummer 99064246204

Algemeen fysiotherapeut, master MSU echografist en medewerker Shockwave Centrum

Aandachtsgebieden

  • hand- en polsklachten
  • pijnklachten
  • echogeleide buik/rugtraining
  • spier- en peesaandoeningen (o.a. door middel van shockwave therapie)

Even voorstellen

In 2005 ben ik in Groningen afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Na mijn afstuderen heb ik diverse waarnemingen gedaan waaronder in diverse praktijken en in het ziekenhuis. Ik heb bewust de keuze gemaakt voor de particuliere praktijk omdat hier voor mij meer uitdaging ligt, het mooie van deze setting is dat ik iemand van begin tot eind begeleid om de hulpvraag zo goed mogelijk te kunnen realiseren. In de zomer van 2006 ben ik bij het (toen nog wat kleinere) Fysio Centrum in Beilen begonnen als fysiotherapeut. In de afgelopen jaren is die kleine praktijk uitgegroeid tot een gezondheidscentrum met een leuke groep collega's. Naast het feit dat we een gezellige groep collega's hebben is ook de samenwerking met collega's fysiotherapie maar ook andere disciplines in het gezondheidscentrum waardevol omdat dit een breder kennisvlak biedt. Mede door deze groei ben ik mij naast fysiotherapie ook gaan bezig houden met kwaliteitsbeleid binnen de praktijk als medewerker van het kwaliteitsteam. Daarnaast ben ik ook nog werkzaam als echografist en shockwavetherapeut in het Shockwavecentrum.

TENS

Regelmatig heb ik als fysiotherapeut te maken met onbegrepen pijnklachten of pijnklachten waarvan de oorzaak wel duidelijk is maar niet opgelost kan worden. Daarom heb ik in 2013 de basiscursus en aansluitend de cursus TENS voor gevorderden gevolgd. TENS biedt mij de mogelijkheid om ook op deze klachten invloed te kunnen uitoefenen om deze pijn direct aan te kunnen pakken.

Hand- en polsklachten

In de dagelijkse praktijk merk ik dat hand- en polsklachten soms lastig te behandelen zijn vanwege de complexiteit van deze klachten. Om deze reden heb ik mezelf meer toegelegd op kennisvergroting op dat gebied middels zelfstudie en het volgen van cursussen. Klachten van hand/pols zijn erg vervelend omdat ze ons al snel behoorlijk kunnen beperken in onze dagelijkse activiteiten. Het effectief aanpakken van deze klachten kan dus een behoorlijke impact hebben op het weer kunnen oppakken van onze dagelijkse bezigheden zoals bijvoorbeeld hobbies, sport maar ook werk.

Andere teamleden..

BIG-nummer 99065517504

Algemeen fysiotherapeut, (master) MSU echografist en Praktijkeigenaar
aandachtsgebieden:
spier- en peesaandoeningen

BIG-nummer 79034287604

Oedeemfysiotherapeut en Algemeen fysiotherapeut
aandachtsgebieden:
lymfoedeem
hand- en polsklachten
zwangerschap
bekken(-bodem) klachten
oncologie

BIG-nummer 29910339804

Geriatriefysiotherapeut (MSc) en Algemeen fysiotherapeut
aandachtsgebieden:
fysiotherapie voor ouderen/ geriatrie
CVA
Otago (valpreventie) instructeur

BIG-nummer 99035609504

Psychosomatisch fysiotherapeut en Algemeen fysiotherapeut
aandachtsgebieden:
psychosomatische klachten
SOLK (somatisch onverklaarbare lichamelijke klachten)

BIG-nummer 19910135604

Manueel therapeut (MSc) en Algemeen fysiotherapeut
aandachtsgebieden:
schouderklachten
hoofdpijn
nekklachten
rugklachten
wervelkolom