Gebroken enkel revalidatie | Optimaal herstellen

Gebroken enkel revalidatie | Optimaal herstellen

gebroken enkel revalidatie

Op de juiste manier herstellen

Gebroken enkel revalidatie | Bij Fysio Centrum Beilen en Klijndijk kunt u terecht voor revalidatie na een gebroken enkel. Herstel en behandeling na een enkelbreuk is erg afhankelijk van het type breuk. In de meeste gevallen volstaat een gipsverband maar soms is een chirurgische ingreep noodzakelijk om de enkel te stabiliseren. Doorgaans duurt het 3 tot 6 maanden totdat u weer kunt lopen als voorheen. Is de breuk ernstig en moet er geopereerd worden, dan kan het herstel langer duren. Het kan helaas ook voorkomen dat de enkel niet meer wordt zoals deze ooit was. Dit is vaak het geval bij kraakbeenletsel.
Zeker bij complexe breuken is het verstandig om onder begeleiding van de fysiotherapeut te revalideren

Bij Fysio Centrum Beilen en Klijndijk kunt u ervoor zorgen dat uw enkel zo optimaal mogelijk kan herstellen.

Wanneer u bij Fysio Centrum Beilen en Klijndijk komt, zullen we met u bespreken wat u met de revalidatie wilt bereiken. Wat doet u in het dagelijks leven en welke sportactiviteiten onderneemt u? We hebben verschillende middelen in huis om ervoor te zorgen dat uw enkel op de juiste manier zal herstellen.

De fysiotherapeutische behandeling kan bestaan uit oefentherapie, evt. aangevuld met mobilisaties of manuele therapie. Daarnaast kan een
shockwave of EMTT behandeling een mogelijkheid zijn om het herstel te bevorderen.

Afspraak maken
Gebroken enkel revalidatie | Optimaal herstellen

Samenwerkingen

We werken ook samen met Expertise Centrum Beilen en Klijndijk en Fysio Fitness Beilen. Op die manier kunnen we u een compleet behandeltraject aanbieden.

Fysio Fitness Beilen
Expertise Centrum Beilen en Klijndijk