Aandachtsgebieden

De fysiotherapeuten die werkzaam zijn bij het Fysio Centrum in Beilen en in Klijndijk zijn allen algemeen fysiotherapeut, geregistreerd in het BIG-register en het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF.

Specialisaties

Binnen de opleiding master Fysiotherapie zijn een aantal specialisaties mogelijk. Dit zijn over het algemeen driejarige studies in deeltijd. Het Fysio Centrum heeft een breed aanbod van specialisaties. Hiermee kunnen we uw klacht vanuit verschillende specialisaties benaderen. Wij hebben onder andere experts in huis op het gebied van manuele therapie, kinderfysiotherapie, bekkenbodem therapie, sportfysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie fysiotherapie. Daarnaast is met de masters echoscopie veel expertise opgebouwd in het maken van echo’s om problemen aan het bewegingsapparaat goed te kunnen diagnosticeren en deze vervolgens efficiënter te kunnen behandelen met fysiotherapie of Shockwave therapie in het Shockwave Centrum.

Aandachtsgebieden

Naast deze specialisaties hebben al onze therapeuten zich door ervaring en cursussen verder verdiept in specifieke klachten en aandoeningen. Dit noemen we aandachtsgebieden. Ons team stelt zich graag aan u voor aan de hand van de aandachtsgebieden. U ziet dan snel welke therapeuten u het beste kunnen helpen.